Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı ciğerin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sarhoş olmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu hatlar cafcaflı durumların ezgi göstericisidir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı yangın kapısı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler göz önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu yangın kapısı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların yangın kapısı özge katlara intikalini engellemek yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page